BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50,00 KM

Naša priča

U skladu s prirodom

Proizvodi utemeljeni na principima vrijednih prirodnih sirovina, obogaćeni znanstveno dokazano aktivnim sastojcima, bez korištenja sirovina životinjskog porijekla, upakirani u minimalnu, ekološki prihvatljivu i funkcionalnu ambalažu.

Ručno rađeni prirodni sapuni

O nama

Sapunoteka je osnovana 2009. godine i od tada se održivo razvija. Nastala je iz znatiželje, ljubavi prema prirodi i želje za stvaranjem.

  • Ekologija.

    Svi naši proizvodi pakirani su u ekološki prihvatljivu ambalažu, i kontinuirano radimo na pronalaženju novih i boljih rješenja. Trudimo se što više sastojaka nabavljati lokalno, kad god je to moguće. Naši proizvodi su biološki razgradivi.

  • Etičnost.

    Ne koristimo sastojke životinjskog porijekla (životinjske masti, mlijeko, med, vosak, lanolin, keratin i sl.). Naši proizvodi, kao ni sastojci koje koristimo za izradu naših proizvoda, nisu testirani na životinjama.

    Znanje.

    Formulacije se temelje na znanju i pravilima struke, uvažavajući i tradicijska iskustva.

Ručno rađeni prirodni sapuni

Začeci, kako i sam naziv brenda kaže, iskovani su na sapunima, i to upravo onim iskonskim dalmantinskim.

Prirodni proizvodi za prirodnu njegu i ljepotu

Sapunoteka nudi proizvode za potpunu njegu kože - sapune, losione za tijelo, kreme za ruke, dnevne i noćne kreme za lice, pilinge i šampone, a sve proizvode krase hladno prešana ulja, izvorska voda i prirodna eterična ulja.

Sapunoteka, mala tvornica velikih proizvoda!
Ručno rađena prirodna kozmetika
Zahvaljujemo na registraciji!
Učitava se
Zatvorite
Košarica:

Vaša košarica je prazna

Ukupno: KM 0,00