BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50,00 KM

Naša priča

U skladu s prirodom

Proizvodi utemeljeni na principima vrijednih prirodnih sirovina, obogaćeni znanstveno dokazano aktivnim sastojcima, bez korištenja sirovina životinjskog porijekla, upakirani u minimalnu, ekološki prihvatljivu i funkcionalnu ambalažu.

Ručno rađeni prirodni sapuni

O nama

Sapunoteka je osnovana 2009. godine i od tada se održivo razvija. Nastala je iz znatiželje, ljubavi prema prirodi i želje za stvaranjem.

  • Ekologija.

    Svi naši proizvodi pakirani su u ekološki prihvatljivu ambalažu, i kontinuirano radimo na pronalaženju novih i boljih rješenja. Trudimo se što više sastojaka nabavljati lokalno, kad god je to moguće. Naši proizvodi su biološki razgradivi.

  • Etičnost.

    Ne koristimo sastojke životinjskog porijekla (životinjske masti, mlijeko, med, vosak, lanolin, keratin i sl.). Naši proizvodi, kao ni sastojci koje koristimo za izradu naših proizvoda, nisu testirani na životinjama.

    Znanje.

    Formulacije se temelje na znanju i pravilima struke, uvažavajući i tradicijska iskustva.

Ručno rađeni prirodni sapuni

Začeci, kako i sam naziv brenda kaže, iskovani su na sapunima, i to upravo onim iskonskim dalmantinskim.

Prirodni proizvodi za prirodnu njegu i ljepotu

Sapunoteka nudi proizvode za potpunu njegu kože - sapune, losione za tijelo, kreme za ruke, dnevne i noćne kreme za lice, pilinge i šampone, a sve proizvode krase hladno prešana ulja, izvorska voda i prirodna eterična ulja.

Sapunoteka, mala tvornica velikih proizvoda!
Ručno rađena prirodna kozmetika
Zahvaljujemo na registraciji!
Učitava se

Postavke kolačića na ovoj web stranici pružit će Vam najbolje iskustvo. Kliknite "Prihvatite" kako biste nastavili koristiti stranicu.

Zatvorite
Košarica:

Vaša košarica je prazna

Ukupno: KM 0,00