Plaćanje i dostava

Načini plaćanja

 

Opće informacije

 

Nudimo sljedeće načine plaćanja, kako bismo osigurali da kupnja u Sapunoteka Online trgovini bude sigurna i prikladna:

 

Plaćanje pouzećem/gotovinom prilikom preuzimanja

VISA

MasterCard

Maestro

Virmansko plaćanje

 

Koristimo certificiranu tehnologiju šifriranja za zaštitu Vaših podataka od neovlaštenog pristupa. Vaši podaci o narudžbi i o debitnoj ili kreditnoj kartici prenose se u šifriranom obliku pomoću SSL (Secure Socket Layer) protokola. Web stranica je zaštićena SSL certifikatom i svi osobni podaci se obrađuju povjerljivo.

 

Plaćanje pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe platite gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja Vaše narudžbe na navedenoj adresi. U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač iz brze pošte će Vas pokušati kontaktirati naknadno. U slučaju da ponovno niste u mogućnosti da preuzmete Vašu narudžbu, pošiljka će biti vraćena u naš distribucijski centar. (dostavljač ostavlja obavijest o primljenoj pošiljci na Vašem pragu, na kojoj će biti naznačena adresa poštanskog ureda, kao i vrijeme i rok u kojem možete preuzeti pošiljku.)

 

Jednokratno plaćanje karticama

U nastavku su navedene kreditne i debitne kartice koje se prihvaćaju u Sapunoteka Online trgovini:

 

VISA

MasterCard

Maestro

 

Završavanje narudžbe ovlaštava ETIRIS d.o.o., ekskluzivnog uvoznika i distributera Sapunoteka proizvoda, da tereti Vaš račun za plaćanja napravljena u Online trgovini kreditnom ili debitnom karticom. Plaćanje će se izvršiti čim završite narudžbu. Kako biste izbjegli kašnjenja u obradi Vaše narudžbe, molimo Vas da se pobrinete da su Vaše ime, broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod ispravno uneseni, kao što je prikazano na Vašoj kartici.

Sigurnosni kod čine tri znamenke ispisane na vrhu polja za potpis na poleđini Vaše MasterCard, Maestro ili VISA kartice.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća s Vašom narudžbom, molimo Vas da nazovete naš tim za podršku korisnicima na tel. +387 63 444 332, pon – pet, 08:00 – 16:00 h.

 

Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, nakon izvršene narudžbe, na email adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti ukupnu vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte i sl.


Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.
Plaćene narudžbe proizvoda koje ste izabrali, možete preuzeti osobno u našem distribucijskom centru. U tom slučaju ćemo Vas obavijestiti putem emaila ili telefona kad Vaša narudžba bude spremna za preuzimanje.

Od trenutka kad Vaša narudžba bude spremna za preuzimanje, možete je preuzeti u roku narednih 14 dana. Sve što Vam je potrebno za preuzimanje jest identifikacijski dokument ili kopija računa koji ste prethodno dobili na vašu email adresu.

Narudžbe će biti spremne za preuzimanje u roku od 7 radnih dana. Osobno preuzimanje robe u našem distribucijskom centru je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan), pa Vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na tel: +387 63 444 332 ili putem emaila: info@sapunoteka.ba

Radno vrijeme distribucijskog centra:
ponedjeljak - petak: 08:00-16:00 h