Sigurnost online plaćanja

Sigurnost plaćanja

 

Sigurnost osobnih podataka

Sapunoteka Online trgovina osigurava najvišu vrijednost u zaštiti Vaših osobnih podataka i privatnosti. Stoga koristimo pouzdane tehnologije šifriranja. Vaši podaci o narudžbi, debitnoj ili kreditnoj kartici prenose se u šifriranom obliku pomoću SSL (Secure Socket Layer) protokola. Svi osobni podaci obrađuju se povjerljivo.

SSL-enkripcija

Svi procesi naplate i informacije vezane za korisnički račun, osigurani su SSL protokolom, koji ima zaštitu od neovlaštenog pristupa. URL u Vašem pregledniku koji počinje s https:// označava da se nalazite u zaštićenom području. Kriptiranjem sadržaja, treća strana ne može dešifrirati podatke. Dešifrirati ih možemo jedino mi, jer jedino mi posjedujemo ključ za kriptiranje.

 

Plaćanje pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja

Ukoliko plaćate pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja, plaćanje izvršavate tek kad svoju narudžbu dobijete u ruke.

 

Virmansko plaćanje

Ukoliko plaćate virmanski, platna transakcija se izvodi direktno preko banke, pa u ovom slučaju sigurnost plaćanja ovisi o bankama, koje jako puno ulažu u sigurnost plaćanja. Rizik nije veći od kupnje u trgovini.

 

Dostava

 

Metode, troškovi i vrijeme dostave

Surađujemo s brzom poštom za sve isporuke unutar Bosne i Hercegovine.

Sve narudžbe se šalju iz našeg distribucijskog centra u Mostaru. Narudžbe se obrađuju od ponedjeljka do petka. Vikendom i praznicima ne radimo.

Dostava je moguća na području cijele Bosne i Hercegovine u roku od 24 do 72 sata, po cijeni od 7,00 KM po narudžbi (za sve narudžbe do 49,95 KM) ili je besplatna (za sve narudžbe iznad 49,95 KM).

Narudžbe se radnim danom dostavljaju od 08:00 do 17:00 h, a subotom od 08:00 do 14:00 h, na adresu naznačenu prilikom naručivanja, o čemu će Vas dostavljač prethodno telefonski obavijestiti. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi narudžbu na vrata Vašeg stana, već do ulaza u zgradu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se u regularnim uvjetima u transportu ne mogu oštetiti. Molimo Vas da prilikom preuzimanja narudžbe provjerite eventualna oštećenja i da ih odmah reklamirate dostavljaču, ako primijetite vanjska oštećenja. Prilikom preuzimanja narudžbe, dužni ste potpisati otpremnicu ili dostavnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

U slučaju da niste na navedenoj adresi u trenutku dostave Vaše narudžbe, dostavljač iz brze pošte će Vas pokušati kontaktirati naknadno. U slučaju da ponovno niste u mogućnosti da preuzmete Vašu narudžbu, pošiljka će biti vraćena u naš distribucijski centar. (ostaviti obavijest o primljenoj pošiljci na Vašem pragu, na kojoj će biti naznačena adresa poštanskog ureda, vrijeme i rok u kojem možete preuzeti pošiljku, prije nego što se ona vrati u naš distribucijski centar ili u prodajnu jedinicu.)

 

Status dostave

U trenutku kada Vaš paket napusti naš distribucijski centar, primit ćete obavijest o otpremi putem SMS poruke, u kojoj će biti naveden i broj za praćenje pošiljke, pomoću kojega ćete moći pratiti status Vaše pošiljke online.